AKTUELNO

Tenzija raste.

Razgovor Ane Korać i Davida Dragojevića koji vode u pabu se nastavlja. Teme same izviru, pa su iskoristili priliku da komentarišu još neke stvari koje im smetaju. Dragojević je priznao da je svim cimerima još dok je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić rekao da je nikada neće ostaviti u rijalitiju. On je ipak to uradio, što je iznenadilo sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao za crnim stolom da je nikada ne bih ostavio ovde. Rekao sam svima da to nikada ne bih uradio, makar na moju štetu. Sad trpim i šta ću - pričao je Dragojević.

Koraćevoj je očigledno prešlo preko glave njegovo pravdanje kada su sastanci. Savetovala ga je počne da priča istinu i da se izvuče iz laži u koje se upetljao.

Treba da se postaviš normalno. Sve si lagao i sad te sve stiže. Ne znam šta da ti kažem više. Šta je istina, a šta je laž? Ubeđivao si ljude da je nešto što je laž istina. Moraš da objasniš sve - savetovala je Ana Davida.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta stvari sam govorio da su istina, a znali smo i ona i ja da je bila laž. Pun mi je k*rac svega. Sve ide na moju štetu. Meni je muka više. Hoću da je skinem s k*rca - govorio je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

'